BestQuiz - Quiz Game iOS
BestQuiz - Quiz Game iOS icon

BestQuiz - Quiz Game

Publisher: Kushtrim Krasniqi
Price: Free
 • Category
  Games
 • Version
  1.3
 • Size
  77 Mb
 • Released
  2019-03-09

BestQuiz

BEST QUIZ
*Lojë e zhvilluar me përkushtim dhe dashuri, për të krijuar harmoni për ju dhe rrethin tuaj.

*E përbërë nga 5 kategori të ndryshme të pyetjeve.

*Mbi 6000 pyetje të përpiluara me përkushtimin më të madh.

*Luaj vetëm, duke testuar vetën, gjithashtu sfido shoqërinë duke luajtur me një(1), dy(2) apo tre(3) shokë në të njejtën kohë.

*Shpërblehu me monedha pas gjdo fitoreje.

Sfidoni miqtë apo të huajt në këtë aplikacion të gjithëanshëm të pyetjeve të shumta nga kategoritë: SPORT, TEKNOLOGJI, ARGËTIM, MUZIKË & ART, GJEOGRAFI & HISTORI.

Çfar vale perdorin radarët? Cili ishte telefoni i parë me teknologji 'touchscreen'? Nga çka ishte i ndertuar mausi i parë? Cila nga këto kompani të njohura shet kompjutera Gaming? Si quhet tasti që paraqitet në Windows por jo në Mac? Kush e zbuloi Gravitetin? Ku gjindej mesopotamia e vjetër? Cili është mbreti më i famshëm i Epirit? Në cilin vit u fundos Titaniku? Cilën frymë artistike e filloi Claude Monet? Kush e ka krijuar pikturën e njohur Amerikane "American Gothic"? Kur vdiq Xhyzepe Verdi? Kur u formua grupi 'Red Hot Chili Peppers'? Si kishte nofkën magjistari Harry Hudini? Kush ia preu veshin artistit Van Gogh? Kush ishte Presidenti i parë i Afrikës Jugore? Kush e piktoroi veprën Guernica? Sa gola shënoi futbollisti Gary Lineker për Anglinë? Sa lojtarë ka një ekip i Rugby? Kush fitoi Tour de France 2013? Cilin qytet përfaqëson ekipi Amerikan i basketbollit 'The Bulls'?

Poashtu mund të përdorni ndihmat si :
* 50/50 - A doni të eliminoni dy përgjigje që janë të gabuara? Në një farë mënyre, ju keni të paktën 50% shans për të qëlluar përgjigjen e duhur.
* Qëllo të saktën - Vetëm një përgjigje e saktë për të fituar? Përdorni këtë si litar shpëtimi për të gjetur përgjigjen e saktë

Përveç kësaj, ju do të zbuloni nëse keni të drejtë ose gabim për çështjen. Pra, jo vetëm që nxitni personin e konkurrencës në ju - por gjithashtu mësoni diçka.

Shkarko falas sot!

Na përcjellni per tu informuar me më të rejat;

https://www.facebook.com/Bestquiz-192094724776767/
Instagram : bestquiz_ks

Kënaqu duke luajtur BEST QUIZ!

Need help? Use our BestQuiz - Quiz Game Walkthrough page or sign up and make your contribution today.

What's new in version 1.3

Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit. Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në Facebook: https://www.facebook.com/Bestquiz-192094724776767/ Instagram: bestquiz_ks

About BestQuiz - Quiz Game

BestQuiz - Quiz Game is a free-to-play trivia game developed by Kushtrim Krasniqi, and is available for download on both iOS and Android devices. The app is compatible with iOS 9.0 or later on the following devices: iPhone 11 Pro, X, Xs, SE, iPhone 8, 7, 6, iPad Pro and iPad Mini.

Click the button or scan the QR code below to download BestQuiz - Quiz Game for iOS. Check out our downloads section to download BestQuiz - Quiz Game for android and other platforms.

App Rating & Updates

Rankings History
 • BestQuiz - Quiz Game has an average rating of 5.0.

Recent updates

 • Release v1.3 May 3, 2020
 • Release v1.2 Sep 27, 2019
 • Release v1.1 May 3, 2019
 • Release v1.0.2 Apr 19, 2019
Check Price Changes

BestQuiz - Quiz Game Screenshots


What Client’s Say

BestQuiz - Quiz Game QR-code Download
Scan to download this app
Track this app for price drops
Download App from App Store

BestQuiz - Quiz Game Add-Ons

The app is free but you can buy extra add-ons via in-app purchases.

$0.99
Package with 1000 coins
$1.99
Package with 2500 coins
$4.99
Package with 8000 coins