All Aboard Now iOS
All Aboard Now icon

All Aboard Now

by Goal043

Price: Free

‘All Aboard Now’ is een digitaal onboarding programma in de vorm van een game. ‘All Aboard Now’ is primair gericht op het leveren van een bijdrage aan het onboarden van (potentiële) nieuwe medewerkers in de periode vanaf de eerste kennismaking tot en met de eerste werkdag. Goede onboarding verkleint de kans dat nieuwe medewerkers op korte termijn de organisatie verlaten.

De eerste indruk van een organisatie bepaalt in grote mate of de potentiële nieuwe medewerker zich ook daadwerkelijk verbonden voelt met de organisatie. Met ‘All Aboard Now’ zet u een volgende stap in het binden en boeien van (potentieel) nieuw personeel. Tegelijkertijd bespaart u veel tijd in vergelijking met het traditioneel onboarden van medewerkers.

Na realisatie is ‘All Aboard Now’ op elk tijdstip te gebruiken, door de gehele doelgroep en laagdrempelig in gebruik. De game bestaat uit vier onderdelen:

Level 1 - Organisatie In dit level komen de missie en visie van de organisatie aan bod d.m.v. een introductievideo, ingesproken door een vertegenwoordiger van de organisatie. Na deze video verdiept de speler zich in de kernwaarden (en bijbehorende definities) van uw organisatie.

Level 2 - Wie is wie In het tweede level koppelen spelers de juiste functie aan de juiste medewerker. Daarnaast koppelen spelers een specifieke vraagstelling aan de medewerker die hierover gaat.

Level 3 - Procedures In het Procedures-level komen vaste handelingen en/of procedures aan bod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidsprocedures. De taak van de speler is om de juiste volgorde te vinden.

Level 4 - Infocentrum In dit level kunnen alle ins en outs van de organisatie worden gepresenteerd d.m.v. tekst en een afbeelding. Als afsluiting van ieder onderwerp zal de speler kort getoetst worden, waarmee de progressie wordt bijgehouden.

Interesse in ‘All Aboard Now’? Neem voor meer informatie contact op met info@goal043.nl

Need help? Use our All Aboard Now Walkthrough page or sign up and make your contribution today.

Rank in top paid apps

Ranking - Games (iPhone) - United States

App Updates (View More)

  • Initial release v1.1 Jul 17, 2017

All Aboard Now App Details

All Aboard Now is a free-to-play educational game app for iOS, developed by Goal043. The app is compatible with iOS 7.0 or later on the following devices: iPhone 7, iPhone 6, iPad 3, iPad Mini and iPod Touch 5G or newer.

Below are the links to download the app on iOS. To download the app for Android, click here.

Developer site: Support

Quick Details

Current Version: 1.1
File Size: 135Mb
Genre: Educational
Publisher: Goal043
Content Rating: 4+
Users Rating: 0.00 (0 reviews)
QR Code
QR-code
Scan to download the app!
Send Me Price Drop Emails
Track this app for price drops.
Download on the App Store

All Aboard Now App Add-Ons

No add-ons has been found...

All Aboard Now Reviews (See all reviews)

This game has 0 reviews across all regional iTunes Stores.

Similar Apps